Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da kötüı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde emin platform oluşturur.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya kırmızıır.

Yangın baplarının güvenlik sertifikaları da hediyeını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN yahut UL üzere standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara ehil olmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı esaslı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik branş şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı derunin epey işlemlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Binanın yürekinden kötüya namuslu nazil betonarme merdivenler dışında, çatı yangın kapısı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

İçeriden dünyaarı doğruca itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen Yangın Merdiveni Kapısı manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yanının zahir olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı kök amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek Yangın Kapısı kalite, peklik, %100 projeye intibak ve normal yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page